Sorry, we kunnen {{term}}niet vinden. Probeer het nog eens.
Hoe Regus reageert op COVID-19

Eén mondiale leverancier met één totaaloplossing

Laat uw omzet groeien met een bedrijf dat zijn omzet laat groeien. Het aantal vervangende werkplekken van Regus is in de laatste twee jaar jaarlijks meer dan verdubbeld.

Wij bieden een commissie van 10% or 15% van de volledige gegarandeerde contractwaarde, snelle betaling (want vooruitbetaald) en geven u toegang tot waardevolle inzichten en gegevens over de bedrijfscontinuïteitsindustrie.

Maak deel uit van een dynamische, wereldwijde vervangingsoplossing waardoor bedrijven na een crisis snel verder kunnen in vrijwel iedere stad op aarde met één enkele leverancier.

Neem contact op met uw Workplace recovery-team

Klein kantoor als vervangende werkplek

Help uw klanten een crisis sneller te boven komen

Wij hebben een wereldwijd netwerk van werkplekken, zodat de bedrijfscontinuïteit van uw klanten eenvoudig en probleemloos is geregeld.

Gegarandeerde werkplekken

Dankzij ons wereldwijde netwerk wordt het bedrijfscontinuïteitsplan van uw klant gegarandeerd uitgevoerd bij elke noodsituatie of crisis, zonder wachtrijen of overboekingen.

Wereldwijde startklare oplossing

De kantoorvoorzieningen staan gereed voor gebruik, met internet en telefoondiensten voor bedrijven, bemande receptie, keuken en schoonmaak.

Eenvoudig management

Zonder meerdere leveranciers: één wereldwijde provider, één eenvoudig abonnement, 24/7 klantenservice en zonder opstartkosten of kapitaalinvesteringen.

Neem contact op met uw Workplace recovery-team

Maak deel uit van een wereldwijde community

Wij kennen de industrie van binnen en van buiten.

Wij hebben evenementen georganiseerd die zich toeleggen op het delen van onze ervaringen zodat u uw voordeel kunt doen met waardevolle inzichten en gegevens over de bedrijfscontinuïteitsindustrie.

Maak gebruik van onze faciliteiten voor gezamenlijk gesponsorde bedrijfscontinuïteit en vervangingsgebeurtenissen bij crises

Vergroot uw portfolio en profiteer van de netwerkvoordelen van Regus

Met toonaangevende industriecontent zoals whitepapers, onderzoeken en casestudies kunt u uw klanten nog beter bedienen

Neem direct contact met ons op om u als kanaalpartner aan te meldenMaak account aan